Álmodj új otthont 2021-ben!

Az évkezdés remek alkalom, hogy az otthonunk is megújuljon. Tapasztalat, hogy az évkezdésnél még megvan a kellő lendület és a motiváció, az újra vágyás. Ilyenkor bele lehet vágni az új otthon megteremtésébe. Ezt megtehetjük a már meglévő házunkban, lakásunkban, vagy belevághatunk egy új ingatlan keresésébe is. Nézzük most az utóbbit, ha teljesen új ingatlant szeretnénk vásárolni. Válogathatunk új és használt ingatlanok között.


Az új otthon megteremtése nem kis feladat és nem is megy egyik pillanatról a másikra. Meg kell határozni a céljainkat milyen ingatlant is szeretnénk megvásárolni. Ebben az összeállításban olyan lakásokat válogattunk össze, amikben még nem lakott senki, teljesen újak. Aminek az egyik előnye, ha még a tervező asztalról vásárolunk, akár a kivitelezésbe is beleszólhatunk, teljesen testre szabhatjuk az új építésű ingatlanunkat.

Prémium garzon Debrecenben

Debrecen belvárosában remek befektetést kínálnak. Elérhető áron prémium garzonlakás eladó, 2021. elején kerül átadásra. A képek alapján igényes kialakítású és formabontó designnal rendelkezik. A központi elhelyezkedése miatt szuper lehetőség azoknak, akik a nyüzsgő városi életet kedvelik.

Prémium garzon Debrecen

Pasaréten luxuslakások

Budapest II. kerületében, Pasaréten kínálnak újépítésű lakásokat, egy hét lakásos társasházban. A társasház csendes zöldövezetben található és minőségi anyagok felhasználásával kivitelezett. A tervezett átadás 2021 március.

Pasaréti luxuslakások

Hárslejtőn társasházi lakások

A főváros III. kerületében, Hárslejtőn kínálnak földszinti és első emeleti lakásokat egy hat lakásos társasházban. Az épület modern kialakítású és műszakilag felszerelt. Az ingatlanokhoz kapunk egy autónak parkolóhelyet, amelyet az ár már tartalmaz. A lakások már 2020 augusztusában elkészültek.

Hárslejtőn társasházi lakások

Győrben kertkapcsos lakások

Győrben, Szabadhegyen új építésű lakásokat kínálnak eladásra. A lakásos alapterülete 39 és 112 négyzetméter közöttiek. A négy szintes házban lift is kerül kialakításra és a földszinti lakások kertkapcsolattal rendelkeznek. Az árban benne van a riasztó előkészítés és a redőnyök ára is. A projekt várható átadása 2022.

Kertkapcsos lakások Győrben

Fiatalos társasházi lakások Siófokon

Fiatalos, 24 lakásos társasházi ingatlanokat kínálnak eladásra Siófokon. A társasház 600 méterre található a parttól és az infrastruktúra szempontjából is kedvező helyen fekszik. A várható átadása 2021 tavasza.

 

Fiatalos társasházi lakások Siófokon

Hozzászólások